NU!!!!!

Jag vrider på mig i stolen och ryggen knastrar som från en gammal man. Är jag det, en gammal man? Fan, jag vet inte längre. I samma sekund som jag känner mig som högst 15 bast så upptäcker jag att jag kan komma ihåg, lätt, vad som hände för 30 år sedan. Fan det är 54 år sedan Elvis spelade in "That´s allright mama`". Vart tog alla dessa år vägen. Hur fan kan det komma sig att det är 27 år sedan jag förlorade oskulden? För helvete, jag kan inte fatta det hela. Alls.

Men ändå så ser jag ju alla tecken. Jag har inga rynkor alls förutom en bekymmersrynka mellan ögonbrynen, men jag har gott om grå hårstrån i håret och ännu mer i pipskägget. Jag har "med åren blivit tämligen fet", precis som Gustav II Adolf. Min ekonomi är i trasor, totalt söndersmulad. Jag har inget att erbjuda en kvinna förutom min uppenbara beundran och en kuk som står i alla lägen.

Men vart tog de vägen, alla dessa år? Kommer resten av livet att gå lika fort? Fan vad rädd jag blir. Jag vill inte dö. Någonsin. Jag vill inte vittra och försvinna under aska, sten och grus. Vet du, vet ni, vad jag vill göra? Jag vill bli inlåst i en lastbil med takfönster och en bra vän tillsammans med ett oändligt lager av Vodka och sprit och någonstans att spy och bara åka, åka omkring. Glömma allt. En musikanläggning laddad med bra musik vill jag ha med.

Där skulle vi sitta min vän och jag, Dricka oss genom minuter, timmar och dagar som blev till år. Alltid nära till nästa flaska. Alltid nära till lyckan. Där vill jag sitta tills jag skakar så mycket att de var tvungna att borra fram mig under Absolut vaniljflaskor och Creedenslåtar. Det skulle vara dags att injencera rena toner i mitt blod, Cream, Beethoven, Elvis, vem som helst som kunde ge mig lindring.

Jag skulle spränga alla väggar som fångade mig, sparka sönder alla dörrar, springa ut i naturen, rulla runt i gräset, skakande, brakande, full av ångest och livslycka. Som ett barn på utflykt. Ingen tanke, helt utan plan. Bara röra mig. NU!!!!!!

NU!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Mumrik

Du skriver iaf lysande! :D

2008-11-22 @ 11:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback