Pigg och ren

Nu så. Nu är jag så ren och doftar så gott att eskortflickorna på internet mailar och erbjuder sina tjänster helt gratis. Jag blev stående i duschen bra länge, lät det varma vattnet strila över mig för att mjuka upp alla spända muskler jag samlat på mig. Efter ett tag så ramlade axlarna ner till sin rätta plats och jag kunde övergå till att raka mitt anlete, kamma till mig och spraya på lite luktagott.

Efter detta vattenäventyr så tog jag mig en kopp kaffe och en stilla pipa tobak medan jag satt och filosoferade i godan ro. Nu fattas bara lite rena kläder på kroppen sen så är jag redo att möta dagen fullt upp.

En promenad känns inte alls så ansträngande nu när jag fått upp lite cirkulation i kroppen. Det kommer bara göra mig gott att komma ut i friska luften lite kan jag tro. När jag väl kommit hem igen tänkte jag att jag ska gå över lägenheten med dammsugaren, damma lite på diverse ytor och moppa golven. Sen är jag redo för helgvilan.

Ikväll är det ju fotboll framför webradion som gäller. Då ska förhoppningsvis Elfsborg plocka tre poäng i matchen mot Malmö. Så hade jag tänkt mig att det hela skulle avlöpa i alla fall.

Nä, här kan jag inte sitta för länge märker jag, för latmasken börjar redan krypa på mig och blir jag sittande för länge är jag tllbaka på ruta ett igen där en promenad känns helt omöjlig och sängen börjar ropa mitt namn.

Så, full fart vetja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback