Telefonskräck

Oj då. Jag tog en närmare titt på min mobil och upptäckte att min kusin Esko hade ringt. Jag hoppas för allt i världen att det inte var något han behövde hjälp med för det vore bra pinigt att inte svara om han kallade så mycket som han slet när jag flyttade mina saker från förrådet hos tant mamma. Hua.

Det är nackedelen med att få telefonskräck. Telefonskräck upprepar den förvånade läsaren nu? Jo, det är när jag helt enkelt är för kass att till och med svara i telefonen. Då lägger jag den under madrassen och låtsas som om det regnar när det ringer. För jag vet ju att om det har hänt något allvarligt så ringer folk igen och igen och då får man väl kolla vem som ringer och svara om man tycker det verkar vettigt.

Men annars så får telefonen ligga där djupt under madrassen så att bara ett svagt ljud når mina öron och jag tittar inte ens på fanskapet. Ännu en fobi jag har, att lägga bredvid de andra. Så nu hoppas jag bara att det inte var något viktigt kusinen ville. Det är ju inte riktigt läge att ringa och fråga vad de var heller så här mitt i natten. Men jag får ringa i morgon och fråga vad det kan ha varit han hade på hjärtat.

Vem sa att det är lätt att vara neurotiker?

Kommentarer
Postat av: Mr. Nelson

+ 1

Här har du en till som lider av samma skräck! det fruktansvärt, ibland kan inte ens plocka upp telefonen när min egen far ringer :( Det värsta är när jag skall ringa om något som gäller mig, hur skumt som helst däremot om jag skall ringa ett samtal åt någon annan så kan det funka hur bra som helst undrar var vi fått detta ifrån. En av mina nojor. Undrar om det finns kognetiv telefon terapi :) [...]
Kram.

2008-04-06 @ 09:39:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback