Goda föresatser

Ah. Jag hade en föresats att somna tidigt och vakna upp tidigt och vara på ett strålande humör när jag gick upp. Det verkar skita sig. Big time. Förutom att jag inte är det allra minsta trött så håller den goda tandvärken mig från att slappna av det allra minsta.

Men men. Man kan (som jag sagt så många gånger tidigare) få allt i livet. Jag sätter mig väl här vid datorn och hoppas att tiden går så att jag blir lite gäspig i alla fall.

Jag funderar på vad jag gjorde innan jag hade dator. Hade jag ens ett liv då? Jo det måste jag väl haft. Men som det är nu så är jag kraftigt datorberoende. (ännu ett missbruk att lägga till de andra). Men det känns liksom som om jag har kontakt med världen när jag sitter här. Man bloggar lite, hoppas på kommentarer, läser andras bloggar, läser nyheterna, kollar vad som går på tv. Inte för att jag tittar på den så ofta men det kan ju vara kul att veta vad som går.

Det första jag gör på morgonen är att sätta på kaffe och röka en cigarett. Sen när jag druckit en kopp så går jag direkt till datorn och sen blir jag fan i mig sittande framför burken hela jäkla dagen. Ok, en liten överdrift, jag sover lite med. Men ändå. Många, många timmar blir det framför notebooken.

Jag kan ägna timmar åt att läsa om Elvis turnéprogram under 1970-talet, leta texter och tabbar till olika låtar, spela Tribal wars eller helt enkelt bara bläddra runt bland det överflöd som finns på nätet.

När det gäller min blogg så börjar jag upprepa mig allt mer märker jag. Jag får försöka utveckla den lite. Jag brukar undvika att kommentera aktuella händelser om det inte är något speciellt. Politik skriver jag inte heller så mycket om. Helt klart så min blogg lätt att sortera in i "vardagsbetraktelserkolumnen". Jag blir lite avundjuk på såna som hänger med, som kan ta upp intressanta ämnen som man kan diskutera. Jag berättar att jag har druckit kaffe, klappat katten och har ont i en tand. Jag har inte ens skrivit någon poesi på ett bra tag nu helt enkelt för att det inte finns någon sådan i mig för tillfället.

Men jag klagar egentligen inte. Min blogg, min värld. Det är det som det handlar om. Min värld är måhända liten och sluten, men den är min. Läser någon är jag tacksam.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Herregud nu blir jag lite chockad, du menar alltså att du typ sitter i köket och dricker ditt kaffe på mornarna??!! Då är jag fasemej värre än du (jaja, Missen ska alltid va värst hon) för jag tar med mig kaffe och frukost å hela konkarongen ut till sovrummet och datorn och sen blir jag sittande där, som sagt!

Postat av: Miss Borderline

Nä, försökte länka om din blogg men den säger likadant, dvs att det saknas feed (men det gör den ju inte) vilket gör att den inte uppdateras, fattar inte va tusan det beror på!

2008-08-21 @ 00:53:01
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback