Klump i halsen

Fasen vad ont i halsen jag har. Det kommer sig av att jag i min ångest sväljer så hårt. Det känns hela tiden som om det sitter en klump i halsen och jag försöker svälja bort den där klumpen hela tiden. "Globus hystericus" har jag för mig att det heter. Jaja, i vilket fall som helst så blir resultatet att jag får ont i halsen och den där klumpen bara växer hela tiden.

Igår hade jag svårt att äta igen eftersom jag hade min tungnoja plus den där klumpen. Så det var först när jag petat i mig alla lugnande jag hade hemma och dessutom sömnmedicinen som jag kunde äta. Lax igår igen, det är så vansinningt gott med lax och wokgrönsaker med lite scampi i. Fått pippi på det. Hälsosamt är det med om jag fattat allt rätt.

Idag så tog jag alla mina lugnande mediciner redan i förhand så kanske jag inte går upp så i varv utan klarar att hålla mig lite i lugn och ro. Det enda jag vet att jag ska göra är att betala körkortsansökan och ringa till min ena terapeut som jag missade att jag hade en tid till igår.

Annars tänker jag inte göra mer än nödvändigt.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Ja det låter ju jättenyttigt, och gott:)

Jaha, det där med halsen visste jag inte.



Vad är det för tungnojja du har?

Postat av: WoB

Min tungnoja är en historia för sig. Jag såg en film som barn där en svalde sin egen tunga. Så nu så är jag livrädd för att göra det även fast jag vet att det är fysiskt omöjligt. Men rädslan finns kvar, liksom inbränd inuti mig. Jag måste hela tiden känna efter med tungan hur den ligger i munnen vilket gör att jag hela tiden sitter och biter ihop hårt och pressar tungan mot tänderna vilket i sin tur gör att jag får små tics i tungan och när det blir så så är det bara att gå och lägga sig för då kommer en stor panikattack hur förnuftigt jag än försöker tänka.

2008-08-28 @ 11:38:25
URL: http://wob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback