Lördag

Oj så gott jag sovit. Så gott så gott så. Skulle gärna fortsätta sova men det går inte för sig, så här på en lördag. Nä, här ska det städas och donas. Jajamen. Sen ska jag till affären och köpa mig nått att äta. Har fått en märklig lust till en halv special så det ska jag fixa ihop tänkte jag. Billigt och bra med.

Chips ligger och sover efter att levt rövare halva natten. Hon har jagat omkring i lägenheten som en lite ilsk iller. Troligen så är det så att jag bara vaknat en gång av att hon jagat nån mal eller nått, men det känns som om hon studsat omkring hela natten.

Nu väntar en kopp kaffe och lite ordning i torpet sen får vi se hur dagen artar sig.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Nä, med den städivern som du har tror jag snart det är dags för mig att hyra in dig för att städa Missens lägenhet, för här har hela veckan gått utan att jag fått städat den endaste lilla gnutta.....och jag som hade sett framför mig hur jag i morgon kväll skulle sitta i ett SKINANDE rent hem, putsade fönster, all tvätt struken osv osv suck

Postat av: anna nyfiken

Vad är "en halv special"?

2008-08-02 @ 15:37:24
Postat av: WoB

O nej. Min städiver begränsar sig till den närmaste omgiviningen. Fast då blir jag knäpp. En gång skrivade jag loss och lyfte av spishällen för att putsa under. Men så är jag knäpp också. Tog några års terapi för att bota det där. Min terapeut brukade reta mig genom att lägga sina visitkort lite snett på bordet och varje gång jag kom in så lade jag dem tillrätta det första jag gjorde. Hua.



Anna: en halv special är en korv med bröd under ett vackert täcke av mos. Så gott så gott. Tar man sedan räksallad till så är man i himlen.

2008-08-02 @ 16:00:54
Postat av: anna nöjd

Ok ja då vet jag ju;)

2008-08-02 @ 22:00:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback