Lugnt

Usch och fy. Jag måste ut i världen för att köpa mjölk och cigg. Jag som bara vill skrota omkring här i min lägenhet och göra ingenting. Att ge sig ut betyder att jag måste ta på mig kläder och allt vad det nu är man ska göra innan man kan trampa nerför trapporna. Kanske skulle en kopp kaffe till hjälpa till att pigga upp mig? Fan vet. Just nu känner jag mig bara seg i kolan, men det beror säkert på de lugnande som jag tar regelbundet, innan jag får en panikattack. Man blir så trött av dem, men hellre trött än hysterisk.

Nu pratade min kontaktperson om att det finns en ny medicin som är lugnande som man inte blir beroende av. Ja tack sa ja direkt, för jag behöver verkligen något som biter, inte de där smålugnande som jag får nu. Men jag får väl se vad som händer efter den där behandlingskonferensen de ska ha på måndag. Det var ju även prat om inläggning med och det vore nog ingen dålig idé. En planerad inläggning där man kan ställa in mig på mediciner i en trygg miljö. Tja, det ger sig.

Nu ska jag i alla fall dricka lite kaffe och njuta av världen för just för tillfället har jag inte skuggan av ångest ens och det är en nåd att stilla bedja om.

Kommentarer
Postat av: gittan

Vore bra med inläggning så du får proffsig hjälp

Då kan vi känna att du kan få en mer dräglig tillvaro för ibland lider man verkligen med dig!

Tag emot all hjälp du kan få!

Nu ser jag fram emot en fortsättning på boken!

2008-08-30 @ 18:33:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback