Min lust till cancer

På tal om sex så är jag vansinnigt sexig just nu. Knatar omkring i ett par kalsonger och inget mer. Magen hänger där den ska och min lilla lilla snopp hänger under. Inte undra på att man är utan sex tänker jag när jag går förbi hallspegeln. Funderar på att ta bort den där spegeln. Den är mest till besvär känns det som just nu.

Varför jag springer omkring halvnaken? Jo jag är på väg in i duchen, men som vanligt när jag ska göra nått så tar det ett tag innan jag kommer i form. Så jag klär av mig sakta och sensuellt *asg*

Nä fy fan vad jag ser ut. Måste börja träna, banta. Kanske skulle man få en släng av cancer så att man blev som folk är mest. Jag menar, hela min släkt har fått cancer så varför inte jag? Jag har ju fått galenskap precis som dem, alkoholism precis som dem. Så varför inte lite cancer?

Nä, jag vill inte dö, jag vill ha en mild form, en såndär som är lätt att bota. Typ.... en smula tjocktarmscancer. Eller nått. För inte vill jag dö, bara bli smal. Men just nu så är jag inte smal. Alls. Jag är fet. Inget har jag emot feta människor, så länge jag slipper vara en själv.

Eller kanske ska jag sikta på en ovanlig form av mjäll som tar bort hungern? Verkar ärligt talat bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback