Mitt skägg

Idag är den stora dagen tror jag. Dagen när jag ska raka av mig skägget. Det sker efter kraftiga påtryckningar från min dotter, K och en del andra som tycker jag ser för jävlig ut med skägg. Fast jag måste erkänna att jag fäst mig vid det vid detta laget. Men samtidigt är det rätt snuskigt med skägg har jag märkt. Det fastnar de mest märkliga saker i det, speciellt när man äter. Jag vet inte om jag sölar väldeliga när jag äter, men det sitter ofta en halv måltid i mustachen när jag ätit färdigt.

Lars, mitt boendestöd såg inget fel i mitt skägg, han tyckte att jag såg mognare ut med det och är det något jag behöver så är det att se mognare ut. Jag har ett babyface annars. Jag är en sån som får visa leg på bolaget då och då trots att jag snart är 40. Sen har vi ju fördelen med ett skägg att det döljer dubbelhakan jag har skaffat mig genom idogt ätande och ölande. Men jag får väl återgå till mitt hakskägg igen.

Fast när jag tänker närmare på saken så vet jag inte. Kanske ska jag behålla det i alla fall. Som sagt, jag har fäst mig vid det. Nä detta kräver lite eftertanke.

Vad tycker den trogne läsaren om det hela? Behålla eller bort?


Kommentarer
Postat av: gittan

Jag röstar för att det skall bort för jag tycker du är så söt utan skägg

(Tycker nog din dotter och K också)

2008-08-15 @ 08:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback