Nya mål, friska tag

Jag måste skaffa mig nått vettigt att göra. Det enda jag gör nu för tiden är bloggar helt meningslösa inlägg, läser andras bloggar, dricker kaffe och skrotar omkring. Så i morgon ska jag börja med att avsätta en timma, minst, om dagen med att skriva på mina böcker som jag har börjat på men som fastnat i det mentala maskineriet. Det är som om jag tror att det ska skriva sig själva.

Inte för att jag har några stora förhoppningar att de ska bli utgivna, men det vore trevligt att uppnå något av de mål jag har i livet, där skriva minst en bok är ett av dem. Skriver jag en sida om dagen så är det 365 sidor på ett år och det borde ju inte vara omöjligt. Jag behöver mental stimulans känner jag. Och eftersom jag har en viss förmåga att isolera mig så får jag väl ge mig den på egen hand. En sorts mental onani.

Nu är det bestämt att jag ska gå hemma i tre år till innan ett nytt beslut om min framtid ska tas och jag kan inte städa mig igenom tre år. Nått annat måste jag göra.

Så nu har jag några mål jag ska uppfylla. Få tillbaka körkortet är ett. Brevet om ansökan ligger i väskan och ska läggas på lådan nästa gång jag går ut. De där förbannade böckerna ska bli skrivna. Jag ska bygga en ram till min säng. Jag ska lära mig den akustiska versionen av Claptons Layla på gitarren. Det borde väl räcka som mål för tillfället tycker jag.

Kommentarer
Postat av: Mr. Nelson

Du du skriver i din blog är inte som du skriver "Det enda jag gör nu för tiden är bloggar helt meningslösa inlägg" För mig är din blog som en Oas! en källa som ger mig kraft... Jag känner mig inte ensam, jag vet att det finns någon som går igenom samma rutiner samma brottnings-match mot ångestens grepp varenda eviga dag. Tänk om vi kunde vara friska? Vi skulle ha en underbar gemenskap med familj och vänner. Jag har hälsat på min egna far en gång i år och han bor bara 33km från borås. Fortsätt att skriva Carlzon!! Kram.

Postat av: Miss Borderline

Instämmer med föregående talare!

Men tycker oxå att det är jättebra med dina mål :)

Har tänkt detsamma den här hösten att börja att kanske ha lite mer "schema" för dagarna så att det inte bara blir ut med hunden på morgonen, sen sitta i fyra fem timmar vid datorn innan det är dags för en långpromenad med vovven och sen är dan nästan slut, jag måste få ANNAT gjort på dagarna oxå!!



Men du städar ju iaf, det är ju skitbra!!!

Jag visste inte att du höll på att skriva böcker, jag som "tjatat" om att du borde skriva böcker, så det var kul att höra:)

Du kan ju börja med att trycka upp böcker själv (då måste du ju såklart ligga ute med den kostnaden tills du säljer böckerna, men du behöver ju inte trycka upp så många åt gången) som du kan sälja (ngr av oss härinne kommer ju absolut köpa om du ger ut!). Och om du har skrivit klart en bok så ska du ju iaf skicka ut den till olika förlag: stora som små!

Du skulle bott i USA, Viggo har ju ett litet bokförlag som ger ut böcker mm av god kvalitet men som aldrig skulle bli utgivna annars, han anser att det finns så många talanger därute som aldrig får en chans att nå ut med sina verk. Så det är bl.a vad han lägger sina egna pengar på, för böckerna som ges ut genererar ingen vinst för bokförlaget. Han skulle garanterat gilla din stil att skriva!!!

2008-08-20 @ 20:43:19
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback