Turbo 3 g

Turbo 3g my ass. Jag gick på bluffen som den idiot jag är. Jag har ju haft mobilt bredband i ett och ett halvt år ungefär. Ett abonemang som min mor står för eftersom jag inte ens knappt får använda en offentlig toalett fast jag har femman i handen på grund av att jag står upptagen hos fogden.

Det hela har funkat hyggligt. Bryter ibland men det är inget stort problem. Men det går ju så förbannat sakta det hela. Det är helt ok att surfa och blogga med, men ska man ladda ner nått tar det evigheter. Plus att man tele2 helt plötsligt bestämde att man bara får ladda ner 1 G per månad annars stryper de hastigheten ännu mer.

SÅ jag har väntat på att turbo 3g ska vara utbyggt till Viskafors och en dag i förra månaden så såg jag på programmet som styr modemet att jag äntligen hade tillgång till det. Givetvis så tecknade jag om avtalet så att jag kunde få tillgång till den snabbare uppkoppligen förutom att jag även kan ladda ner 5G per månad innan systemet slår back.

7,5Mb/sek har de lovat. Ja just det. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!!!!!!!!!

Häromdagen så steg hastigheten från 384Kb/sek till, tja, låt oss säga 385 eller nått sånt. Inte fan går det i några 7,5 Mb i alla fall. Det enda som hänt, efter att jag uppgraderat modemet är att det inte bryter hela tiden och det får väl sägas vara en framgång.

Så nu ska jag från och med januari betala 100 spänn mer i månaden för.... inget typ.

Skit, skit och skit igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback