Ur knipan

Gott, jag pratade med Kusin Esko och han sa att det fanns ändå ingen vettigt för mig att göra så jag kan ta det lugnt. Men jag tror jag ska ta vägen förbi i alla fall för att kolla in bygget. Kan vara gott med en liten mopedtur in till La stada, så kan jag passa på att handla lite med.

Jag måste börjar fundera på vad jag ska ge min dotter i födelsedagspresent nu när hon fyller 15 i augusti. En moped föreslåg min yngsta son och man kunde  bara önska att man hade råd med det. Men det får nog bli något lite mer modest. Men vad har jag ingen aning om. Vad köper man till en 15-årig tjej liksom? Någon som har någon idé?

Tja, nu när jag inte behöver stressa ska jag ta en dusch och kamma till mig lite. Inte illa det på en fredag. Sen får jag väl städa lite nödtorftigt här i lägenheten. Speciellt ska jag punktmarkera toaletten hade jag tänkt. Men det väntar jag med till kvällen när det blivit lite svalarare. Inte gott att städa när svetten rinner.

Så får det bli.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Uj.....känner att jag borde ha en hel uppsjö av förslag till vad man kan köpa till en 15-årig tjej, men nä.....det är helt tomt i skallen....återkommer i frågan om jag får nån bra idé eller flera!

Postat av: Mr. Nelson

Ett Presentkort? Kan det bli bättre, så kan tösen shoppa ett plagg eller nått! :-)

2008-08-01 @ 17:53:27
URL: http://www.skyactivity.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback