Bättre? Nä, inte speciellt

Fasen. Nu har det väl slagit slint i skallen på mig totalt eftersom jag var uppe 05.30 och satte på kaffet. Det gör mig nästan mer bekymrad över än min depression som fortfarande ekar i mig. Kan inte säga att det känns ok, men den värsta smärtan har vikt.

Igår var ju psyks mobila team här och tog blodtryck och puls på mig och det var fortarande lite väl mycket fart på både hjärtat och blodet. Men jag har vant mig vid den där hjärtklappning att jag inte ens tänker på det längre. Det är som det är liksom och hjärtat snurrar på i 120 slag / minut och blodtrycket ligger visst på 145/105. Men de mediciner, atarax som de skulle ha med sig fick jag inte. Får jag inte glömma att fråga om när de kommer idag.

Gula faran har ju gått sönder så jag tänkte jag skulle försöka kämpa mig igenom ångestens tunga dimma och titta lite på vad det kan vara som pajat. Nått är det i alla fall. Hoppas bara att det är nått enkelt och litet så att det inte blir dyrt.

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag. Försöka ta en promenad, en liten kort en, bara för att komma ut ur lägenheten. Det blir ingen lång promenad, jag får börja med babysteps liksom.

Nä, nu ska jag in i duchen tänkte jag. Har så förbannat mycket myrkrypningar i benen att jag blir tokig. Kanske det ger sig under lite varmt vatten.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Hoppas du ska få en bra dag iaf, och att det inte är nåt allvarligt med moppen!



Själv går jag här orolig för dom fick åka in akut till Blå Stjärnan med lilla vovven inatt, hon ligger på operation nu för att ta bort livmodern. Troligtvis har hon haft en oupptäckt inflamation ett tag för hon har dessutom fått blodförgiftning, så hon får även blodtransfusioner. Dom kom verkligen in med henne i grevens tid!! Gammal är hon ju oxå, 12 år, så vi får se hur detta kommer gå :(

Livmodersinflamationer är så jäkla luriga, ibland ger dom inga symptom allas förrän det nästan är för sent (livmodern kan ju spricka och då dör dom).

Men helt otroligt vad dom gör idag inom veterinärvården, för 20 år sen hade det ju inte varit tal om annat än avlivning i det här läget på en så gammal hund, för det är ju oxå en kostnadsfråga.



Nåväl, tänkte meddela dig dessa tråkiga nyheter för att ibland så kan det ju faktiskt vara bra att höra att man inte är ensam med att ha bekymmer, sorger å må skit. Låter ju hemskt att säga, men sån är ju sanningen att man själv kan få lite ork när man hör att nån annan oxå har svårigheter.....förklarar konstigt märker jag, men jag hoppas du fattar vad jag menar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback