Blattar

Jag blir förbannad på riktigt. Jajamen. De visar utlänningar på tv. Folk som inte har någon moral, strategi, koll på saker på det sättet som vi SVENSKAR har. Ni vet. Dom där. Så klart att de dör av hunger och skott. De är ju sådana. Lata och arga. Inte som vi SVENSKAR som kan uppträda. Vi som vet hur man gör.

Jag har ju sett dem. På stadsdelen Norrby här i Borås där husen kryllar av paraboler. De vill ju inte bli som oss. Men det är ju klart. Så klart. De vill inte jobba, de vill inte sluta slå sina kvinnor. För de gör de ju alla, det vet vi ju. Men det för inte vi SVENSKAR. Vi är snälla mot våra kvinnor. Det är därför de mår bra. Det är därför de har lika vilkor som vi SVENSKA män.

För visst har de. Så klart.

Nä, nu flöt jag ut i tankar igen. Men någon irrhjärna som heter Tobias klagade på att jag förlöjligade SD här i Borås. Argumenten var att SD minsann inte är ett rasistiskt parti. Nä, jo, det är ju sant. Det är det inte. Det är ett främlingsfientligt parti där man skyller allt och lite till på invandringen. Sen så var det att SD hade mer invandrare som medlemmar än MP. Jaha. Jo, jag har själv hört finnar här i Borås, finnar som själva blev kallade finnjävlar och där man "skojade" om att alla finnar har kniv på det glada 60-talet. Har de blivit SVENSKAR sedan dess? Nä, inte så. De bryter så man blir tokig och svär på finska men de gillar inte Iranier. Just nu är allt Arabernas fel. Om tio år? Tja, fan vet.

Men, vad ville jag med detta då? Jo, att SD tar sitt ansvar och erkänner vart de kommer ifrån och var deras värdegrund vilar på. Tja, det var väl inte så mycker mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback