Förvirrad

Underbart. Nu vet jag inte alls hur jag har det med dygnet. Det är liksom inte upp ocn ner utan ut och in på något sätt. Jag tillbringade hela dagen igår i sängen där jag gled från sömn till vakenhet och tillbaka till sömn igen. Där låg jag oc drömde knasiga drömmar, lyssnade på musik och lät tiden bara gå. Men vid för en timma sedan, vid 3 så hade jag helt enkelt sovit färdigt och lite till. Fasen, jag har ju sovit sedan i lördags kväll mer eller mindre. Inte visste jag att man kunde sova så förbaskat mycket. Troigen måste jag väl ha någon infektion i kroppen eftersom jag dränerats på krafter på det sättet.

Men nu känner jag mig pigg piggelin. Klockan 10.30 ska jag vara i stan för min terapi så då har jag i alla fall lite på schemat. Inte så illa. Jag hoppas bara att jag inte hinner ramla ner i trötthetshålet igen fram tills dess.

Så, jag sitter och dricker kaffe och läser lokalblaskan och väntar på att klockan blir så mycket att man kan smita in i duschen. Världen utanför mitt fönster är svart och tyst. Inte ett liv kan skönjas. Så det är lite mysigt mitt i förvillelsen.

Tja, det är väl bara att vänta på att klockan tickar på då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback