Gott nytt år.

Jaha. De sista skälvande timmarna av 2008. Det är väl nu man ska summeras året som gått, väga fördelar mot nackdelar och se på sina misstag och förhoppningsvis göra nått åt dem. Tja, jag är på bättre humör idag än jag var i går i alla fall. Så bra. Det är väl därför jag har min lilla blogg. För att reda ut mina tankar och få någon sorts ordning på allt det kaos jag har innanför pannbenet.

Tja. Jag tar det lugnt idag. Det känns bäst så. Hemma med en vettskrämd katt som ligger under byrån i hallen eftersom det sprakar och smäller ute. Tyvärr så är detta väl bara början på hennes elände så jag gör mitt bästa för att fjäska med den lilla pälsbollen.

Ja, hur är det nu med 2008 då? Jo. Om jag försöker se på det hela lite objektivt så finner jag att det inte har varit ett helt fel år. Alls faktiskt. Jag har fått en egen lägenhet, dragit ner på drickandet, mår helt ok och har tagit mig framåt en hel del. Jag har haft möjligeten att leva livet i min helt egna lilla takt. Medicineringen verkar funka, jag har fått bättre kontakt med mina barn. Så det finns egentligen inte så mycket att klaga på. Kärleken har fått stå tillbaka. Men vad tusan. Man kan inte få allt. Ett steg i taget liksom.

Så. Det är en tämligen nöjd WoB som sitter i sitt vardagsrum och väntar på tolvslaget. En massa mat har jag i kylskåpet och cigg har jag så det räcker och blir över. En liten cigarr blir det nog när året glider in i 2009. Så. Jag kan inte säga så mycket mer än

Gott nytt år till er alla!!!

Kommentarer
Postat av: AK

GottNyttÅr,Jonas.

2009-01-01 @ 11:01:22
Postat av: anna

Gott Nytt År till dig också!

2009-01-01 @ 17:22:05
Postat av: Jenny

Jahapp, eftersom att jag tydligen inte kunde kommentera din senaste text utan att det stod ERROR på hela skärmen så måste jag väl dubbelkommentera denna då...



God fortsättning föresten som man säger. Och grattis till en stabilare tillvaro...



Mmm, det där kändes ju avslappnat...



Till det där om mognad osv. Att kunna vara helt okej med att fira nyår under ett köksbord tillsammans med en katt istället för under ett barbord med en puma anser jag är en hög form av mognad! Du bör vara stolt över dig själv!



Kanske bör du inte använda det i din raggnings replik bara, det där med katten under bordet, för då kanske det dröjer med det där sistnämnda med...bara säger...;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback