När ledan kommer på besök

DARN. Ledan hemsöker mig. Funderar allvarligt på att gå och lägga mig. Så tråkigt har jag det. Börjar ruttna på det här med att sitta här kväll ut och kväll in. Kanske skulle man börja en kurs i knyppling eller nått sånt så att man hade nått vettigt att göra?

Nä, jag får uppsöka televisionens tempel och finna mig något att dyrka där. Men det värsta är att jag inte riktitg vet vad jag skulle vilja göra annars. Krogtarmen har totalt tystnat. Jag har noll och ingen lust att bege mig ut i nattlivet för att umgås med 200 andra till musik som spelas så högt att man inte ens kan tänka. Så det går bort. Totalt. Så vad gör då en senkommen ungkarl på en lördag egentligen? Förutom snurrar runt på Youtube och bland kvällstidningarnas internetsidor. Fasen om jag det visste. Jag känner mig som en kastrerad hankatt som liksom tappat driften att jaga, leka eller ens röra på sig mer än nödvändigt för att gå ut i köket för att äta.

Jaja, jag kan sitta och fundera på det där tills jag blir alldeles slut i pallet. Just nu lär jag inte lösa problemet ändå. Det får som sagt bli tv.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag vet att broderi är för coola människor, så det kan jag starkt rekommendera!! Annars kan du börja inbilla dig att någon av dina grannar har något mystiskt i gärningarna så du får en anledning att spionera. Eller så letar du upp folk på facebook som du nästan aldrig känt och börjar tvångssnacka med dem om gamla, påhittade minnen!



Detta var bara saker som kom upp.. helt spontant...

Men lycka till!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback