Timmarna rullar på minsan

Äsch. Det blev ju inte så mycket gjort. Alls. Dagen liksom bara rullade på tills det helt plötsligt blev kväll igen. Inte vet jag vart alla timmar tog vägen men borta är de i alla fall. En sväng förbi affären blev det i alla fall, för att fylla på nikotin och julmustförråden. Men det var nog banne mig det enda vettiga jag gjort idag.

Jaja, i morgon så ska jag i alla fall tvätta det som jag inte hann med i fredags. En faslig massa lakan och handdukar ska tumla runt tillsammans i outsäglig glädje i maskinen, allt medan mitt samvete blir renare för varje minut. Nått annat vet jag inte med mig att jag planerat än så länge, men alltid hittar jag på nått kan jag tro.

Så, nu återstår bara kvällen och det sedvanliga kvällsarbetet med att titta på tv och röka för många cigaretter. Helt klart en mellandag i livets stora äventyr. Inte helt fel. Inte alls.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Ja själv skulle jag ju vara så himla aktiv den här veckan, och helgen skulle ju ägnas åt sånt jag inte har hunnit med......och vad har jag gjort hittills?! SOVIT :((

Postat av: Miss Borderline

Hm, jag skrev en kommentar med jag posta den visst inte.....nåja, det var inget av vikt :P

2008-12-02 @ 23:10:15
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback