Veklagan

... vilken jävla matta, frågade jag? Vilken fär...g

Aha. Har inte du gått än? Vad fan är det för fel på dig. Har du inget liv? Ok. Så. Jag vet. Jag har allt det där du vill ha. Jag är snygg. Har god ekonomi. Vältränad. Bra kontakt med mina barn. Eget hus. Körkort. Men för helvete. Det ger inte dig någon rätt att snoka i min dator. Jag ser dig. För helvete. Kamma dig åtminstone innan du sätter dig och glor in i mitt liv. Förresten, duscha gärna med. Du luktar.

Jo. Jag sitter här och funderar på vilken musik jag ska avlsuta året med. Samma som jag spelat hela året eller nått nytt? Funderar på judarnas klagosång. Ni vet, den som Palestinierna sjunger nu i gaza. Jävla töntar. Bara för att ett eller annat barn dött. Det är ju krig eller?

Så, Israel kan göra vad de vill. För hela Europa och USA bär på skulden av det som hände 1933-1945. Fruktansvärt. För det var det. Så klart. Men ska de få göra vad de vill? Terrorister säger de. Men.. vänta nu. Gränsen blev väl klar typ 1947 eller vad det var. Det tog Israel en sekund innan de trängde över gränsen. Så. Vem var terrorist? Nu har vi en massa Israeliter som slänger alla bomber de kan på barn, kvinnor och sjukhus och alla skakar på huvudet och säger "ack ack ack". "Så får ni väl inte göra" Ocxh Israel svarar, "kom ihåg koncentrationslägren". Jo, nu väntar vi bara på ett eget land för Jehovas vittnen, Romer, vanförda. Men det verkar liksom som om det inte vill lossna. Men det är väl bara att ta ett stycke land och ge dem. Det funkade ju förra gången menar jag.

kom ihåg koncentrationslägren

Tja, kom ihåg dem själva. Tycker jag.

Jaja, nog om den skiten. Så. Världen tumlar runt. Ingen köper bil längre. Alla är jättebekymdade. Allra mest de i Göteborg, Trollhättan och Detroit. Dumma dumma regeringar som inte räddar oss. Nä, men dumma, dumma regeringar som inte räddar jobben. Fitt'an vad hon nu heter den där jäkla ekorren vi har till arbetmarknadsminister tjattrar men ingen hör vad hon säger.

Höjd pensionsålder till.. tja var det 71 eller 72. Jajamen. Se på Wallenberg. Han klagar inte och det gjorde inte heller företrädarna. Jobba är ju kul. Jobba är nödvändigt. ARBETSLINJEN. Alla ska ha rätt till deltid från 61. Lysande. Skapa en massa, massa, massa, massa, massa, deltider som unga kan plocka ihop på olika vik för att försörja sig på. Fan vet om vi inte har plats med en eller annar invandrare på en 14% med. Se det som en erfarenhet. Du jobbar på 4 olika ställen, din pappa dör vid sin svarv och alla är nöjda. För vi får ju JOBBA!!!!

Låt oss lösa det enkelt och lätt. Jobbar du får du en matkupong. Jobbar du inte får du ingen. Är du gammal skjuter vi dig.

Ska det vara så svårt att komma fram till?

Revolitution på Cuba. 50 år sedan. Ok. Vi fattar budskapet. Kommunism funkar inte. Vi vet vid det här laget. Alla utom Ohly.

Nä vänner. Fuck off. Jag är trött. Jag måste runka lite innan bussen kommer.

Puss.

Kommentarer
Postat av: ak

där ser du vad energi du får bara du kommer utanför ytterdörren lite Jonas...



Slit inte ut dig ;)

2008-12-30 @ 08:59:18
Postat av: egon

Skiter i om du är antisemit.Men du har vänt på vem som anföll vem...

2008-12-30 @ 19:23:55
Postat av: Wob

Yeps. Alla som säger att Israels regering och militär dödar barn är antisemit. Så klart. För Israel är heligt. För Israel bebos av judar. Så, det måste vara fel att säga att det är så. Så då är man en antiwhatever.



Så, i morgon kommer jag och tar ditt hem för nån i japan har bestämt det för att nån i grekland har kickat in tänderna på mig. Så, gå, bara gå. Jag har rätten till ditt hem sedan 2000 år sedan. Du finns inte. Dig ska man låsa in, bakom galler och grindar, utan el, utan mat, utan en framtid. Bara gå.



Vad väntar du på? Stick. Ditt hem, din fru, dina barn, dina väggar, dina golv är mitt nu.



Men jag glömde. Jag är en antisefuck. Så, jag råkar tycka att den högsta staten i judarnar värld råkar vara Israel. Nå har jag fel? Nå, har jag fel när jag säger att de dödar barn? Retaliation. Ok. Judar har inte fattat nått annat än gamla testamentet. Så, ett öga för ett öga. Visst. Men ett öga mot tusen? Vem fan sa det? Gud?



Håll käft till jag behöver dig. Jag vet nog fan skillnaden på vad som är rätt och fel. Israel ska sluta skydda sig bakom andra världskiget fasor. För vi vet alla att det var för jävligt. DET var antisemetjaffstjaffs.



Men att säga att judar leder Israel? Att säga att Israel är en kärnvapenmakt när alla tjattrar på Iran om deras MÖJLIGHET att tillverka kärnvapen. Att säga att Israel fuckat ur? Dra åt helvete.



Se ett enda arabbarn i ögat innan du tjattrar.



Förresten. Jo. Israel började. Läs på.

Postat av: Lasse

Råkade komma in på din blogg.Och det var själva fan vad dom tillåter nu för tiden.En helalkis som uttalar sig.Som talar om hur vi andra skall leva.Vi som försörjer dig din gris.Hur vore det att skjuta dig en kula för pannan.Så att vi slapp att läsa sånt skit....rättelse...nå inga vapen bara fortsätt med dina piller...fixar sig nog

2008-12-30 @ 21:21:26
Postat av: Wob

Hm. Ok. Låt mig säga nått nu när jag lugnat mig lite. Blev väl en smula arg där.



Nä, jag har inget emot judar. Jag har heller inget emot muslimer, buddhister, kristna eller skalbaggar. Folk är folk. Det jag reagerar på är Israel som nation. Jag gillar inte Israel. Har aldrig gjort det. Men det beror inte, säger inte, på att den staten bebos av judar. Men jag gillar inte det sättet de skrider över alla gränser, överskrider alla befogenheter som de har och ingen vågar säga nått.



Jo jag vet. Hamas och allt det där. Skitarslen. Så klart. Ett barn som dör i Israel är så klart något som inte går att ersätta. Det är djup tragedi det hela.



Men.. det Israel, som nation, just nu håller på med liknar väldigt mycket vad en viss Herr Hitler försökte göra på 30 och 40-talen.



Sorry. Jag kan inte se det på något annat sätt.



Övertyga mig.

2008-12-30 @ 21:28:00
URL: http://wob.blogg.se/
Postat av: Wob

Kära Lasse. Ännu en som "råkade komma in på min blogg". Ännu ett nöt som läste vidare tills han nästan svalde tungan. Det säger väl mer om dig än om mig.



Tja, jag har högskoleexamen. 120 p omvårdnad. 60 poäng pedagogik. 30 poäng.. ja.. gissa ju... vet du ens vad en poäng är? Jo, det är ett ord. Vad har du förutom din mammas fitta i munnen? Ett jobb som du pliktroget går till fast du behövs inte. För du är utbytbar. Det är inte jag. Jag har en plats här i världen när jag slutat supa. Vart är din när du börjar?



Har du provat att läsa en bok? Det finns ord där. Jaha, jag glömde, du pratar inte. Du kommer fram ur skrymslen som jag letar upp dig ur. Fattar du inte att det var just såna arslen, fittor, smygbögar, som dig jag ville ha fram? Jag vill rensa min blogg från din stank. Har du provat att dö? Jasså inte? Du borde prova det. Du passar bäst så plus att du nog luktar bättre efter en månad.Din dotter suger säkert av gamla pappas lik i väntan på att du ska bli styv. Jo jag vet... det var ett bra tag sedan du fick dig nått. Men skyll fan inte på mig. Jag är för snygg för att en gris som du ska yttra sig.



Så, Kära Lasse liten. Fuck off. Du är inte värd skiten under mina naglar när jag torkat katten i arslet. Du är en bluff, en skit och egentligen så borde jag inte sänka mig till din billiga vulgära (jo det är ett ord, kolla upp det i din kukstinkande farsar korsordsbok) nivå.



Så. För att prata ditt språk, för jag gissar att det mesta har gått dig totalt förbi. Dra åt helvete!!!



Lasse liten.

2008-12-30 @ 21:47:41
URL: http://wob.blogg.se/
Postat av: lasse

trevligt språk...och du tror att vi respekterar dig

jojo....

2008-12-30 @ 22:26:45
Postat av: Wob

Lasse. Ge dig nu. Sov. För du tror väl inte på allvar att jag behöver din respekt?

2008-12-30 @ 22:31:56
URL: http://wob.blogg.se/
Postat av: lasse

Nej jag tror inte att du behöver min respekt.För den kommer du ju aldrig att få.Men jag min dumma jävel trodde att folk som la ut sig på nätet hade nåt att att tillföra.Jag ansåg att det var liksom meningen med bloggar.Förlåt jag visste inte bättre

2008-12-30 @ 22:47:51
Postat av: Wob

Kära Lasse. Nä, jag vet att du inte vet bättre. Men du borde ha vant dig vid att det är så vid det här laget. Du vet lilla Lasse. Lasse, Lasse liten, världen är så stor så stor, mycket större än du någonsin tror.



Du. En vuxen man heter Lars. LASSE? Lite... nja.. det kommer du väl på själv när du växer upp :-)



Puss på dig.

2008-12-30 @ 22:59:52
URL: http://wob.blogg.se/
Postat av: lasse

Vad gör man med en sån?Det var kul så länge det varade.Jag är AT-läkare på ullevi och älskar ibland att testa såna här bloggar.Tack för mig och tack för att du kommer med i min doktorsavhandling.eg.docentavhandling...men jag begrep att du inte fattade skillnaden.Thanks

2008-12-30 @ 23:11:53
Postat av: Wob

Ah..så dum jag känner mig nu... ojojoj. En AT-läkare.. På Ullevi av alla ställen. Ja då måste du vara.. JÄTTEDUKTIG som är den första AT-läkaren på Ulleve. Någonsin. Nya eller gammla? Vem vinner SM-Guldet? Trodde alla läkare i Göteborg höll till på Sahgrenska, Carlanderska eller Östra. Du.. doktor.. docent.. håll ordning på det hela Tror inte docenterna vill bli ihopblandade med doktorerna :-)



Men hade din saga varit sann. Så synd att vi utbildar läkare som uppmanar sjuka männiksor att skjuta sig själva. Vem gjorde det senast som vi läst om? Haha, ja det var ju den där upptågsmakaren Hitler.



Sov nu Lasse.



Puss

2008-12-30 @ 23:37:02
URL: http://wob.blogg.se/
Postat av: Wob

Lars. För heter du Lars. AT-Läkare. De skriver inte doktorsupsatser om bloggar. Inte heller om psyke. Jo, ST-läkare kan skriva uppsatser om psyke. En AT-läkare skriver om fysiologi. Patofysiologi. Medicin. Du vet..Kroppen.



Lars. Jag har fått nog av dig.Du sitter i Norrköping och skriver skit. Ren skit. Dynga och inget att spara. Du ljuger och slingrar dig. Ditt Ip-nummer är 217.208.67.5 och om du så skriver ett ord till så anmäler jag dig för förtal. Fatta. Du är slut. Borta. En bluff som vill skaffa sig ett liv på andra. Men gör som du brukar göra. Låtsas. Men här är INGET på låtsas. Här är allt, säger allt, på riktigt.



Sov gott nu Lasse.



Puss

2008-12-30 @ 23:53:24
URL: http://wob.blogg.se/
Postat av: Wob

Men Lars. Vart tog du vägen? Jag vill gärna vara ditt experiment. Men du vet väl att man måste godkänna att vara med i en undersökningsgrupp? Så, skicka pappren så skriver jag under. För som sagt. Du måste vara helt otrolig som har startar ett helt nytt sjukhus. Ullevi lasarett. Borde det inte heta "Lassegården" eller nått?



Du. Lasse. Jag sparar kulan åt dig.

2008-12-31 @ 00:29:06
URL: http://wob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback