Absolut ingenting

Jaha, så var vi innne i fas tre av min sömnrytm, den där jag börjar vända på dygnet. Inte helt oväntat det hela. Det brukar vara så. Först kan jag inte sova alls på nån vecka, sen sover jag dygnet runt i några dagar och sedan vänder jag på dygnet för att senare börja om med att inte kunna sova alls.

Där ser man. Men jaja, jag får lägga mig i vettig tid i kväll, vara en snäll pojke och ta mina sömntabletter (det gjorde jag inte igår) och sedan försöka sova. Ett gott försök är det värt ialla fall.

Så, nu sitter jag med mitt "morgonkaffe" och försöker få nån ordning på vad som är upp och vad som är ner i världen. Inte helt lätt kan jag berätta. Idag har jag storslagna planer ska ni veta. Jag tänker nämligen göra precis ingenting. Inte ett skvatt. Nada. Jag menar, nån måste ju sköta den delen med här i världen och varför då inte en så lat person som jag som näst intill är född till att göra så lite som möjligt?

Vissa saker får jag väl sköta, som att andas och lite sånt. Men resten av tiden skall jag spendera görandes absolut ingenting. Låter det tråkigt? Jo, jag vet. Men en man måste göra vad en man måste. Jag är tuff så jag tror jag ska stå emot impulserna att helt plötsligt sätta igång att städa eller nått sånt.

Ett experiment väl värd att lägga ner sin själ i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback