Att totalt tröttna på en männiksa

Fasen vad trött jag blir. Jag sitter och försöker planera flytten och då måste jag ju veta när jag kan hämta mina saker som före detta frun har i sina förråd. Men männskan gömmer sig som en barnunge, svarar inte på mobilen eller hemtelefonen. Men nu har jag lämnat ett gäng mobilsvar till hennes telefoner och även skickat ett mail.

Sen är den epoken över och det är nog bäst så ju mer jag tänker på det. Trött på att sukta efter en som bara suktar efter sig själv.

Nu gäller det att försöka få ihop folk till att hjälpa till att flytta. Det hela får inbegripa mutor och lock och pock. För hur jäkla roligt är det att hjälpa någon att flytta? Inte alls.

Men som sagt. Först och främst så måste jag veta när jag kan hämta en hel del av mina saker. Det mesta står ju gudskelov i mitt eget förråd som jag hyr men det är en hel del som före detta frun magasinerat. Bland annat köksbord, en säng och lite annat smått och gott.

Så jag får hoppas att före detta frun leker vuxen i några minuter i alla fall och ger mig nått datum att hämta sakerna på. Man kan ju alltid hoppas att hon beter sig som den snart 35 åriga kvinna hon är istället för den 23 åriga hon leker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback