Förväntningar

Jösses. Just som jag satt här och filosoferade så överfölls jag av en oerhörd lust att lägga mig i ett varmt bad och ligga där och flyta i badkaret. Men här finns inget badkar, vilket i sig gör det hela till blott en tanke.

Kan man har sån tur att den där lägenheten som jag (kanske) får har badkar tro? Det vore gott. Ett varmt bad löser upp de flesta spänningar man kan knata omkring och ha.

Men nu är det som det är med den saken, hör finns det inte nått badkar så kanske man skulle ta en lång och varm dusch för jag känner hur spänningarna byggs upp i mig allt eftersom. Jag har inga bra erfarenheter av att må som jag gör just nu, det brukar ofta sluta med en total panikattack om jag inte lyckas bryta utvecklingen på något sätt.

Fast det är ju just det som är problemet. Just det att man har en förväntning på vad som kommer hända gör ju det hela till en självuppfyllande profetia. Jag förväntar mig att få en ångestattack och då får jag givetvis en sådan.

Nä som sagt. Det gäller att bryta den där spiralen på något sätt. Jag tror jag ska lusläsa lokalblaskan så kanske jag glömmer bort att jag borde må dåligt :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback