Lite lagom paranoid

Ok. När jag tittar mig omkring så upptäcker jag att jag dragit ner persiennerna och dragit för gardinerna framför fönster och balkongdörr. Det känns liksom tryggast så. När jag är så här upprörd och hela kroppen går på högvarav kan jag få för mig att det känns som om jag ska dras till fönster eller balkong och ramla ut. Det är värre om det är högt upp, här ligger ju lägenheten ju nästan i markplan.

Jag vet att det är snurrigt och inser ju själv att det bara är ett hjärnspöke men det är ändå förbaskat irriterande. Känns precis som svindel fast jag sitter på en soffa i ett vardagsrum. Nästan lite psykosaktigt även om det inte är någon riktigt psykos eftersom jag är medveten om att känslan är fel.

Jaja, det händer ju bara när jag är riktigt uppsnurrad. Eller om jag är bakis. Idag är det ju ett enda elände med en kropp som snurrar på helt utan att jag kan göra nått åt det. Börjar känna av lite ångest med. Det börjar blir svårt att svälja, en klump i halsen. Det lilla vita bruset i skallen och den lilla murrande motorn startar sakat upp så jag ska nog lägga mig ner en stund tror jag för att lugna ner mig så gott det går. Kanske skulle man ta lite mer mediciner med.

Tja. Det löser sig väl kan jag tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback