Så klart att jag somnade

Ok. Det där med att hålla sig vaken gick ju inte något vidare. Alls. Kroppen tjöt av ångest så jag var tvungen att lägga mig för att lunga ner systemet lite och visst somnade jag som om vore jag en klubbad säl. Men nu känns det mycket bättre i alla fall. Men jag hoppas att jag kan sova i natt för i morgon klockan 11 kommer mobila teamet och hämtar mig så vi kan åka till Viskafors och titta på vart jag ska bo. Jag vet inte om vi kommer att titta på själva lägenheten men vi ska i alla fall kolla vart det hela ligger. Det ser jag så vansinnigt fram mot. Men det gäller att jag sovit i natt så att jag har goda förutsättningar för att ta mig ut i världen.

Det som är bra med mobila teamet är att de kommer att dra ut mig vare sig jag vill eller inte. Precis vad jag behöver i såna här tider när jag tenderar till att bara ligga på soffan och isolerar mig från allt och alla. Den där berömda sparken i baken liksom.

Så, nu tänker jag njuta av en kopp kaffe till sen ska jag bädda ner mig ordentligt och titta en stund på tv och sen hoppas jag att jag somnar gott.

Kommentarer
Postat av: sotiss

sååå spännande det skall bli att flytta Vi är många som går i spänd förväntan Hur långt utanför stan ligger Viskafors? Är det cykelavstånd?
LYCKA TILL

2008-02-21 @ 21:11:46
Postat av: wob

Viskafors ligger ungefär 2 mil utanför Borås stadskärna om jag fattat allt rätt. Cykelavstånd? Tja, om man gillar att cykla :-) MEn jag har ju gula faran (min moped). Sen hoppas jag få snurr på körkort och bil inom en vettig framtid. Annars går det en buss i halvtimman eller nått sånt så det ordnar sig så bra så.

2008-02-21 @ 21:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback