Stark är jag!!!!

Klockan är sent och jag borde sova. Men jag har lite till att göra. Lite småpyssel som jag äntligen kan få gjort nu när det är varmt och gott och skönt och jag har ätit två gånger och druckit kaffe och en satans massa vatten bara för att jag kan.

I morgon kommer tre personer från soc "hem" hit för att ta tag i mitt liv. Den 20/2 är det stormöte med min psykkontakt, terapeut och alkohlhandläggare. Jag lovar att jag inte ser fram mot något av mötena. För man är aldrig så ensam som när man sitter mitt emot en massa männiksor som har en farlig massa makt över ens liv.

Men, ännu en prövning att ta sig igenom. Det har blivit väl många de sista 4 åren men vad fan, en till eller två, vad spelar det för roll? Jag vet vem jag är och vad jag pallar och i sista änden så pallar jag fan så mycket mer än vad jag tror själv tror ens vore möjligt.

Jag månde ha psykiska problem, vara alkis och jag månde vara svag många gånger. Men när det stormar så nog fan står jag kvar när allt blåst över. Gång på gång på gång.

Så jag sitter här med varma fötter för första gången på en evighet ochhar det bra och vägrar lägga mig. Tänker sitta och pillra med datorn och dona med mitt liv tills jag fått allt som jag vill ha det tills i morgon.

Jag må vara enbarmligt ensam, oändligt sorgsen men jag är fan, fan, fan inte svag!!!!

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Det sista där var stärkande, för det stämmer faktiskt in på mig oxå om jag ska va ärlig mot mig själv.....även om jag i mina bittraste stunder tycker mig vara svag och värdelös!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback