Upp och ner vända världen

Ok, nu är det officiellt. Jag har fuckat up hela dygnet, vänt på hela steken så att säga. I morse somnade jag vid 10 och vaknade nyss. Jag har en vag aning om att jag inte lär somna speciellt tidigt i dag heller :-)

Men i morgon får jag ta tag i saker vare sig jag vill eller inte för då kommer mobila teamet hem till mig och då finns det inget utrymme för att ställa in eller balla ur. En klar fördel. Då får jag ta och duscha, raka mig och byta kläder för just nu luktar jag mysko och ser ut som en yrvaken björn eller nått ännu värre.

Sen måste jag kontakta min kontaktperson för att få recept på nåra av mina mediciner och jag har redan varit utan en sorts tabletter i några dagar nu och det börjar kännas i form av ännu mer ökad ångest. Det räckte liksom från början om man säger.

Så, för att summera det hela så kan jag inte fortsätta så här, med att sitta uppe nätterna igenom och glo på dåliga tvserier och sova bort dagarna.

Men det var inte helt oväntat det hela för det är så min sömncykel brukar vara. Först inte kunna sova alls, sen sova jämt, den sova bort dagarna för att sedan återgår till att inte kunna sova alls igen. Så har det varit i snart 20 år. Det stora problemet var ju när jag jobbade och inte kunde sova på nätterna. Då var jag ett jäkla vrak på dagen. Sen var jag ett vrak på dagen för att jag inte kunde sova alls. Sen var jag ett ännu värre vrak på dagarna för att jag inte fick sova på dagen.

Kort och gott var jag ett vrak mest hela tiden. Det var först när helgen kom som jag kunde nana och då sova jag från fredag kväll till måndag morgon de helgerna jag inte hade barnen.

Men men. Jag har vant mig med åren. Nu är det så mycket bättre eftersom jag har sömnmedicin. Utan den skulle jag bli galen, nu får jag i alla fall för det mesta min dygnsvila.

Förövrigt mår jag väl sidådär. Väntar på våren liksom. Håller mig nykter även om det är frestande att ta en pilsner när man inte kan sova eller när ångesten river i mig men jag måste hålla mig från den där skiten så länge jag kan nu. Jag började helt klart tappa greppet om det hela om jag nu inte redan gjorde det.

Men jag säger som Ozzy sa, "det är tråååååkigt att vara nykter".

Jag funderar lite på att installera Dreamwever på datorn igen för att fixa med min hemsida. Den är helt klart föråldrad vid detta laget. Bland annat står fortfarande Pernilla som min fru och det var ju ett tag sedan nu hon var det. Plus att jag får nått vettigt att pilla med. Vore kul att göra en lite mer avancerar sida igen. Nu är den så enkel dem bara kan vara eftersom jag var uttröttade på tungladdade sidor med en massa krafs och onödig grafik när jag gjorde om den förra gången. Men nu när jag tittar på den så är den bra tråkigt. Behöver helt klart piffas upp lite.

Jaja, får se om jag orkar ta tag i det hela. Var sak har sin plats i tidens virvlande bäck. Först ska jag äta lite "frukost" i vilket fall som helt. Bara en sån sak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback