Den dagen när jag var duktig

Nu har jag varit en duktig kille. Jag var en sväng förbi Apoteket för att lämna in lite recept så att de kan beställa. De skulle smsa när det var färdigt, vansinnigt smidigt. Efter det så åkte jag på lätta små hjul till affären och handlade lite för mina ynka pengar. Lite köttfärs investerade jag i så att jag kan göra kättfärssås.

Så nu sitter jag här och har det alldeles utmärkt. Det var underbart att susa fram med Gula faran och låta vinden fläkta. Jag lurar lite på att ta en sväng in till staden i kväll för att titta på Amanda Jensen som spelar på stora torget i det som i Borås kallas "torsdagskväll", vilket är ett jippo där någon känd artist spelar på torget, affärerna har öppet till nio och uteserveringarna är proppade med glada männiksor och gatorna fulla av lika glada flanörer.

Jag funderar som sagt på att åka in till detta, trots min sociala fobi. Som ett test för att se vad jag pallar av. Jag kan ju alltid åka hem om jag blir dålig liksom. Men jag vet inte. Samtidigt så lockar hemmet med, sitta på balkongen och dricka en av de två Heinecken jag köpte och bara finnas till ett tag.

Chisp, katten har tillbringat hela morgonen och dagen på balkongen där hon jagar skator. Det måste finnas ett bo i träden nära min balkong för det pips och kraxas något infernaliskt utanför balkongen och igår höll en skata på att krypa in genom mitt takfönster i sovrummet. Alltså är det hela rena paradiset för Chips som blir den store vite jägaren när fåglarna flaxar omkring så när.  Hon ligger i en av platstolarna på balkongen och följer dramat intresserat.

Nä. Nu ska jag sätta mig på balkongen jag med och bara njuta av livet en stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback