En gammal vän dyker upp

Tänk vad världen är liten. När jag var 14-15 år så var vi tre killar som hängde ihop i vått och torrt. Det var jag, Nelson och Larsa. Vi röjde runt i staden så som man plägar göra i ungdomligt oförstånd och var ute på äventyr mest hela tiden. Såhär i efterhand var det en underbar tid, även om jag inte vet om vi hade så förbannat roligt när det var aktuellt.

Igår pratade jag med Kusin Esko och det visade sig att Larsa är min kusins svåger. Hur vi kom fram till det vet jag inte riktigt men nog är det märkligt. Det är väl en 12 år sedan jag senast pratade med Larsa. Så dyker han upp helt plötsligt och är nästan släkt.

Märkligt, mycket märkligt.

Kommentarer
Postat av: Mr. Nelson

Shite menar du att Larsa av alla är din kusses svåger... säger då det.. Vor lite kul att träffa han, det var ju ett tag sen om man säger så... Har varit i farten och Hjälpt vår polare M. Att städa och dona i nya lyan, shit du kommer skita i brallan precis som jag gjorde när jag såg hans nya place! WOW! Ringde dig igår men antager att du låg och sussa gott, jag hoppas att allt med FK fixar sig för sig snart så du slipper att vara spänd som en pianosträng älskar dig gubben! Kram på dig!! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback