Men...

Usch och fy. Så var det dags för ännu en omgång med ångest och elände. Igår kväll var ett ända elände, jag kunde inte ens titta på "Morden i Midsomer" utan låg i sängen och vred mig. Men till slut så somnade jag, men det tog ett bra tag innan jag fick någon ro.

Nu idag när jag vaknade så var det full storm redan från början. Fan vet varför. Eller, det vet jag ju. Dagarna i månaden går och jag har fortfarande inte betalt mina räkningar och jag bara väntar på att det ska börja ramla ner påminnelser i brevlådan. Än så länge har jag kvar pengar av de jag fick på soc men det lutar väl åt att ge mig dit igen i nästa vecka igen och tigga. Uscha.

Jag försöker få tag på någon på försökringskassan som vet något men det verkar vara omöjligt. Så jag fortsätter och gömmer huvudet i sanden och som svar på den taktiken så kryper hela kroppen ihop i ångest. Kul.

Som om det inte räckte med elände så har Chips, katten, börjat pinka på badrumsgolvet istället för i sin låda. Det började med nån gång då och då, men nu pinkar hon hela tiden på golvet. Jag spolar bort det och städar och katteländet pinkar igen. Skiter gör hon i lådan så det kan inte vara det att den är för lortig, jag tar bort allt som inte ska vara där så fort som jag bara kan. Men hon har fått pippi på att pinka på golvet helt enkelt.

Nä. Den här dagen hade kunnat starta bättre. Men då kan det bara bli bättre kan jag tro. Så det är bara att hänga med och se glad ut så kanske jag mår bättre om någon timma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback