Mustachkampen

Herrej je. Det blev visst tittarstorm när ett nyhetsankare skaffade mustach. Finns det då ingen ordning på vad folk bryr sig om. Jösses. En klippt och prydlig mustasch och folk blir tokiga. Tur man inte jobbar på tv för så skulle väl folk bli galna som jag ser ut just nu. Men ibland är det bara skönt att låta skägget växa, signalerar liksom sommar, ledighet och avlsappnad attityd.

Under tiden så sitter karln i tv och pratar om krig, svältande barn, misskötta djur, fattigdom och elände men det enda folk kan koncentrera sig på är hans musch. Synd han gav sig så fort, men det klart, man får välja sina krig och detta var kanske inte något att kriga om.

Men vad kommer härnäst?

Här har ni ialla fall en bild på hur jag ser ut just nu. Där kan man säga att det ser vildvuxet ut.


Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Uj, blir det inte varmt med skägg i den här värmen?! Alltså vad jag kan komma på så reflekterar jag aldrig över hur nyhetsläsarna ser ut. Kollar inte så ofta på nyheterna numer men NÄR jag gör det så gör jag det för att jag vill höra nyheterna, inte glo på den som läser upp dom!!



Ah va kul att du varit iväg å festat lite:)

Som jag sagt vid nåt tidigare tillfälle; har aldrig smakat Absolut vanilj, ÄN!! Låter farligt gott :D



För mig är det precis tvärtom med potatissallad (iaf dom sista ggr jag köpt), jag tycker jag köpt en stor burk som ska räcka länge å så säger det bara svisch å så är den slut :(

Men jag köpte Willy's lightpotatissallad en gång och FY FAN va äcklig den var, den åkte i sopbingen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback