När jag kissade

Ser man på. Det blev måndag igen, så där bara. Helt utan förvarning. Själv var jag i farten redan vid 8 i morse eftersom boendestödet skulle hämta mig för att jag skulle ta de där blodproverna i La Stada. Så vi åkte dit och jag satte mig i kön och väntade på min tur. Det var då en brokig skara människor i väntrummet. Eftersom det handlade om leverprover så fanns hela skalan av missbrukare, allt från fina frun till Janne Banan. Det pratades om benzo och amfetamin och jag kände mig rätt så utanför måste jag erkänna. Men tillslut blev det min tur att smita in i provtagningsrummet. 

Blodprovet var ju en baggis, bara att sträcka ut armen. Men sen skulle det kissas i en kopp med. I ett rum med en glasvägg och en stor vinklad spegel vid toan så att den som satt i rummet utanför kunde se allt. Kul. Inte kunde jag pressa fram ens en endaste liten droppe på det sättet inte. Jag stod där och rodnade och försökte och försöket men inte kom det någon urin inte.

Efter ett tag så fick jag avbryta försöket för att sätta mig i korridoren och dricka lite kaffe i förhoppning att detta skulle sätta fart på kissandarna. Efter två koppar fick jag göra ett försök och visst skvalade det hemtrevligt i koppen nu.

När allt var gjort så åkte vi tillbaka till Viskafors och jag gick upp till min lägenhet, låste dörren och kraschade i sängen. Helt slut efter mitt lilla äventyr.

Men nu är jag vaken, pigg och glad och det är inte illa det inte. Allt ska man vara med om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback