Obotligt dum

Fan fan fan vad tokig jag blir på mig själv. Det är en av de sista fina dagarna, ialla fall denna gången. Nu väntar regn och svalare väder, så kanske, kanske är sommaren över. Vad gör jag då? Sover så klart. Jag lägger mig som en stor jävla vit val i sängen och somnar och vips så är det kväll igen och den fina dagen är som bortsprungen.

Att jag aldrig lär mig. Det finns ingen chans i helvete att jag kan lägga mig på sängen för att bara vila på dagen. Jag somnar lika fort som en gråsten sjunker i en damm och sen vaknar jag många timmar senare och fattar ingenting.

Tanken var ju att jag skulle ta Gula faran till Storsjön för att sitta lite lagom romantiskt under ett träd och skriva underbar poesi, istället så ligger jag och drömmer bort dagen. Visst, det är skönt att sova, väldigt skönt till och med när man slipper mardrömmar och det gör jag när jag sover på dagen, det är värre med det på natten.

Men man ska fan inte sova när vädret är så fint och det ska slå om. Sova kan jag göra alla regniga dagar.

Att jag aldrig lär mig.

Kommentarer
Postat av: Horfidë

Haha! Jag är exakt likadan, fast jag har oftast krupit ner under duntäcket (jo i dessa heta dagar oxå) och vaknar med en kropp som förmodligen är uppvärmd till 43 grader. Att jag missar det vackra vädret bekymrar mig mindre.. Sova är underbart!

2008-07-31 @ 19:42:14
Postat av: Miss Borderline

Jag fattar inte varför det inte är soligt på natten....vet väl varenda vettig människa att det är mkt goare att sova på dagen!!

Postat av: Peter Ingestad

Peter Ingestad, poet:

http://kraxpelax.blogspot.com/

2008-08-08 @ 00:43:57
URL: http://luzgannon.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback