Tillbaka

Där ser ni. Jag kan visst vara tyst. Inga problem. Alls.

Matchen gick ju åt helvete, så efter det bestämde jag mig för att vara tyst i en dag. Eller, nu ljuger jag. Riktigt så var det inte. Men jag har genomlidit en dag och lite till med ångest upp över öronen. Troligen beroende på att jag inte ätit en av mina mediciner på en vecka helt enkelt eftersom jag inte haft den hemma. Så hjärnan kom i kapp och bestämde sig för att spruta ut stresshormoner och ångestattacker.

Så gårdagen tillbringade jag i sängen där jag försökte sova bort skiten. Under tiden så upptäckte jag en lysande uppfinning. Det är ju så att jag på något sätt har antecknat mig för att prova nya produkter baserat på mina intressen. Jag har ingen som helt aning om när jag gjorde det, men nu fick jag en lysande produkt att prova. Ljudbok i mobilen. Man bara loggar in och väljer ljudbok i en diger katalog. Givetvis kostar det en peng varje månad men jag får prova gratis i en månad mot att jag ger ett omdöme om det hela efter en månad. Det pallar jag väl göra.

Så igår låg jag och lyssnade till en av mina favoritböcker, "Tre män i en båt", av Jerome K Jerome. Boken är över 120 år gammal men ett lysande exempel på skrattkonst. Jag låg och skrattade högt mellan ångestattackerna. Sen när jag skrattat ett tag kom jag på att jag ju mådde dåligt så då ägnade jag mig åt att tycka förfärligt synd om mig själv en stund innan boken nådde innanför ångestskalet och jag skrattade igen.

Efter det så lyssnade jag på "Gustav III´s spioner", en historielektion så som en annan. Lysande lätt att bara logga in och lyssna. Tjänsten heter "Storytel" kan jag tipsa den hugade.

Men idag fick jag ett mess från Apoteket om att mina mediciner kommit så jag plockade upp mig själv i kragen och gav mig ut i världen och hämtade mina piller och passade på att handla upp mina sista ören i affären på Viskafors torg.

Medicinen har jag pillat i mig så snart ska jag väl bli folk igen kan jag tro. Under tiden så ska jag bara ta det lugnt tror jag. Jag är fortfarande rätt så darrig i nerverna. Men det blir väl bättre får jag hoppas.

Kommentarer
Postat av: biffen

http://youtube.com/watch?v=fOaV4OVbVKc

2008-07-11 @ 19:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback