Twilight

Min före detta fru, om nu någon kommer ihåg henne, sa en gång att hon tyckte det var så onödigt att jag la ut en massa videos på min blogg för det var ändå ingen som tittade på dem och det bara verkade som om jag inte orkade skriva nått och bara slängde ut nått för att fylla platsen. Men, som jag sade, varför skulle jag lägga ut nått om jag inte hade nått att säga? Då är det väl bättre att tiga. (Ok, jag vet, kasta sten, jättesten, dundersten i glashus, eftersom jag egentligne sällan har något alls att säga förutom att jag druckit kaffe och rökt en cigg). Men jag vill verkligen säga nått med de där videorna/videosarna (vad fan skriver man?). De säger saker jag inte kan säga själv med egna ord. Det kan handla om den skröpplga bilden av Elvis med en stämma som försätter berg till Kraftwerks maskineri. Saker jag inte kan skriva, helt enkelt för att jag inte finner ord.

Tja, nu kommer ännu en sån. Texten är så sorglig och jag känner igen mig så mycket, nattmänniska som jag är. Håll till godo, och vill ni veta vem jag är så lyssna.


Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Jag tittar sällan på inlagda videos i bloggar eller forum men det beror ju bara på att jag är så jävla "lat", orkar liksom inte sitta still å titta på en video....GUD hur lät det då???!!



Men ibland kollar jag. Tycker iaf att det är kul att ha det alternativet att kolla om man vill.

Tex om man ger låttips så kan ju den som läser direkt ta reda på hur det låter. Själv lägger jag ju aldrig ut videos pga att jag är för lat att leta upp dom.

Men jag försökte faktiskt en gång från Youtube, men jag fick inte till det så som du har i din blogg vill jag minnas, så jag sket i det....och att länka till en video känns bara jobbigt för läsaren.



Det är faktiskt många som kollar inlagda videos i bloggar och på forum så fortsätt med det:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback