Änglar finns

Nu är jag säker på att änglar finns. I mänsklig form i alla fall. Först var det Sara som skickade 500 spänn till mig när jag hade som allra minst pengar så att jag kunde köpa mat åt mig och katten. Sen var det Pernilla (Hjulia) som gav mig en liten trevlig tv. Polare M som har gett mig lite kredit genom att låna ut pengar till mig.  Och idag, när jag var i affären och hade räknat fel när jag skulle räkna ut vad mina varor kostade så att jag blev stående vid kassan utan att kunna betala.

Döm då om min förvåning och glädje när jag fick låna 50 spänn av kassörskan så att jag kunde köpa det jag skulle köpa. Helt otroligt. Man tror det inte är sant att världen kan vara så snäll när man bara hör talas om elände och bedrövelse på tv och i tidningarna.

Jag tackar er alla och kan bara säga att affären Tempo i Viskafors, där kan de verkligen vårda sina kundrelationer. Jag tror jag har prisat detta förr men nu är det ännu mer markant. Synd bara att priserna är så höga. Men det kostar väl att ha en affär i ett litet samhälle som Viskafors kan jag tro. Fast det funkar ju med City i Brämhult och Fristad så nog borde det kunna bli billigare.

Men som sagt. De får 5+ för sin service och bemötande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback