Ansiktslösa människor

Sådär ja. Då har jag varit i affären och handlat. Några öl till matchen, de andra gick ju åt igår, lite pryttlar till en tacomåltid för att hylla Anders Svensson och så har jag pantat burkar. Men givetvis glömde jag köpa cigaretter och ost så jag får ge mig av tillbaka till affären. Men jag behöver ju motion så det är väl inte så mycket att klaga på det.

Anledningen till att jag glömde köpa allt jag skulle ha var att jag hade halvpanik i affären och bara ville ut så fort som möjligt. Ångesten låg bara ett andetag bort. Som sagt, jag behöver snacka med min läkare för medicineringen funkar helt enkelt inte längre.

Sen är jag lite ledsen och nedstämd över debatten som förs på min Expressenblogg där man kallar mig lat, parasit och en massa annat som har all anledning att bli lite nere av. Det känns pyton att ha sjukdomar som friska männiksor kan relatera till utan de tror att man bluffar eller är lat när man faktiskt lider rätt ordentligt och framför allt blir rejält handikappad av. Det vore en sak om de vill eskriva under eget namn men jag pratar med aniktslösa människor, då blir det svårt att få nått vettigt utbyte av debatten även om jag älskar att debattera.

Men men. Ingen idé att låta det där påverka mig. Jag får nöja mig med att jag själv vet hur jag mår och vara stolt över det jag faktiskt får gjort här i livet.

Nä. Nu är det väl bara att ta på sig skorna och vandra bort till affären innan matchen så att allt funkar och är på topp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback