Att börja dagen i panik

Fördröjd reaktion? Vaknade vid halv 5 med en ångest som var gastkramande minst sagt. Mina tvångstankar om att svälja tungan tog över hela mitt inre och tvingade mig att koncentrera hela mitt medvetande till munnen och tungan. Jag pressade med tungan upp i gommen och fram mot tänderna så hårt att jag inte kunde öppna munnen. Hjärtat bankade i bröstet på mig och svetten rann över hela min kropp. En annan tvångstanke jag kan få dök upp. Den består av att jag är rädd för öppna fönster och att jag ska förlora vettet och slänga mig ut genom dem. Det brukar bli bättre om jag har fönstren stängda och persiennerna neddragna. Givetvis var mitt lilla fönster i sovrummet stängt så jag fick samla allt mod jag har och krypa fram till fönstret medan jag höll hårt i elementet som står under fönstret.

Till slut så kunde jag gå upp och gå in til köket och efter mycket om och men svälja ner en lugnande tablett. Efter en 40 minuter så började det hela gå ner i takt. Så nu sitter jag och hämtar mig i lugn och ro.

Kunde dagen börja bättre? Jovars.

Kommentarer
Postat av: Josiee

Godmorgon:) hoppas resten av dagen blir bättre!

Postat av: sotis

Kan du inte ta lugnande tabletter regelbundet så du inte får dessa hemska panikattacker? Eller ring din läkare ännu hellre för du behöver väl annan medicinering? Fruktansvärt att ha det så här med panikkänslor varje dag!!

2008-06-18 @ 10:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback