Att vända på dygnet

Jag får ingen ordning på dygnets timmar. Jag har helt klart tappat greppet på dag och natt och deras förhållande till varandra. Sover titt som tätt på dagen för att sedan vaka ut nätterna. Det verkar som om jag är som piggast vid 5-tiden på morgonen och det vore väl ok om jag vaknade då. Men inte har jag sovit innan dess inte.

Som idag. Klockan 05.00 stod jag i köket och skruvade upp ett väggskåp, pigg som en liten glad iller. Men när klockan slog 09.00 överföll sömnen mig och så sov jag mellan 10 och 15 ungefär. Så det blir väl samma historia idag med kan jag tro. Inte för att det gör så mycket eftersom jag inte har något inplanerat i morgon. Men man mår så skumt när man vänt på dygnet. Liksom lite flygig eller hur jag ska förklara det.

Nä, det bästa är att somna vid 23-tiden och sova till 6 eller nått på morgonen. Då är det skönt att bara skrota runt på morgonkvisten och läsa tidningen, dricka lite kaffe och bara ta det lugnt. Men det ligger liksom inte för mig.

Jaja. Det brukar ordna sig det där. Tillslut har jag vänt rätt på dygnet av bara farten när allt förskjuts. Tills dess får jag trippa tyst i lägenheten på nätterna så att man inte stör några sovande grannar. Det funkar det med.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Tror jag gick å la mig runt sjusnåret i morse, och sov till kvart i tolv eller nåt...hm.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback