En massa kansken

Värmen kommer tillbaka nästa vecka kan man läsa i de stora kvällstidningarna. Så gott så gott. Jag längtar efter sol och värme. Då ska jag försöka ta mig ut lite mer än jag gjorde när det var varmt och gott senast här i början på månaden. Förhopningsvis så mår jag såpass bra att jag kan vara utomhus lite. Det gäller att passa på att lapa sol eftersom oktober kommer fortare än man tror.

Men just nu så känner jag mig fortfarande lite ostabil, minst sagt. Ibland mår jag helt ok, inget att klaga på. Sen kan det svänga och jag får djup och obehaglig ångest. Det pendlar fram och tillbaka hela tiden så att jag inte kan planera nått överhuvudtaget för jag vet inte hur jag kommer må nästkommande timma. Men det gör ju faktiskt inte så mycket eftersom jag kan styra helt över min egen dag. Inga möten eller liknande att tänka på.

I skafferiet har jag makaroner, katten har mat och det är sand i hennes låda. Snus har jag med så jag har inget behov av att åka iväg till affären. Givetvis så köpte jag ett paket cigg igår för pengarna jag fick låna av K. Så gick det med den idén om att sluta röka. Men nu är de snart slut och jag lurar på att strunta i att köpa några mer. Det vore på tiden att jag slutar.

Nä, nu får jag ta en värktablett så att dunkandet i den där bulan på skallen ger sig lite. Sen en kopp kaffe, en dusch och sedan ska jag ta tag i att städa lägenheten.

Kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback