Ett gott försök

Nja. Helt och hållet ok är jag tydligen inte. Allt går bra förutom att äta eller sitta och koncentrera mig på fotbollen. Då börjar det med en gång krypa i ångesttarmen. Men jag har hållit det mesta stången genom att bland annat städa badrummet och köket. Just som jag stod och slabbade med vatten på badrummet så gick strömmen. Det var ett väldans muller från åska strax före det så helt förvånad blev jag inte. Men som tur var så kom strömmen tillbaka rätt fort, det tog nog bara 15 minuter eller nått.

Men det är roligt hur man tänker. När strömmen väl gick så kunde jag inte fortsätta städa på toaletten så jag tänkte: "hm, man kanske skulle passa på att titta lite på tv tills strömmen kommer tillbaka". Smart? Inte så.

Men nu sitter jag här framför tvn och datorn och röker en cigarr (jo jag vet, jag får ju inte det för jag jobbar ju inte, men likt förbannat så röker jag en). Fotbollen, Spanien-Italien slänger jag ett getöga på då och då när nerverna håller. Med lite tur så tar Italien hem matchen.

Nä, nu ska jag försöka titta lite närmare på matchen. Ett gott försök kan man ju alltid göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback