Flyt och missflyt

Vilken underbar tur dagen började med. AK ringde och undrade om jag ville ha skjuts in till staden efter att hon slutat arbeta som målare för dagen. Givetvis ville jag det, ett stort problem löste sig elegant. Väl i La Stada Borås så ramlade jag in till tant mamma, hämta den där utebetalningslappen och hennes och mitt leg och åkte ner till Svensk Kassaservice där jag hämtade ut ett gott tillskott till ekonomin.

Efter det åkte jag upp till Sjöbo igen och tant mamma där jag lämnade hennes leg och vi pratade en stund. Efter det åkte jag till Kvantum i Knalleland och skulle köpa lite smått och gott tänkte jag. Men då var min tur slut. Min plånbok. Vart i hela fridens namn var min plånbok? Jag satte mig på Gula faran och åkte tillbaka samma väg som jag åkt ner till affären. Till slut kom jag fram till tant mamma och ingen plånbok hade jag funnit.

Givetvis hade jag glömt eländet hos tant mamma. Så klart. Nå, nu var det ju raka spåret. Nästan. Jag handlade på Kvantum och styrde kosan mot Viskafors och mitt goa hem.

Bensinstopp. Så klart. Det var bara att vrida på reservtanken och åka tillbaka till en Shellmack och tanka. Nå, nu var det väl ändå raka spåret? Eller?

Hagel. En enorm mängd med stenhårda kalla hagel ramlade ner från skyn. Det var inte helt behagligt kan jag säga. Men det slutade rätt så fort och övergick i ett kallt regn istället. Jag tog en snabb sväng förbi affären i Viskafors för att köpa en dricka sen åkte jag hem, packade upp allt och bytte om från mina dyngsura kläder till morgonrocken.

Pust. Gudslekov hade jag förmedicinerat så jag var rätt så cool hela vägen även om det kröp lite ångest i mig när jag stod i kassorna på affären.

Men nu ska jag värma mig med en kopp kaffe och sedan blir det lite tv tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback