Funderingar på eftermiddagen

Ah. En dusch var gott. Nu luktar jag ljuvligt, nästan lika vackert som jag själv är. *ASG* Nä, men det var gott att duscha, ansa skägget och känna sig fräsch igen. Nu sitter jag och funderar på om jag ska vänta till i morgon med att åka in till tant mamma. Jag har ju faktiskt några färskpotatisar som ligger i skafferiet. Dom skulle jag kunna koka upp och käka. Lite torftigt kanske men likt förbaskat mat i magen och det är ju huvudsaken.

Fotbollen Turkiet - Tyskland i EM börjar vid 20.30 nått och till dess ska jag hunnit åka in till La Stada, hälsa på tant mamma, handla och åka hem igen. Kanske bättre att åka tidigare i morgon istället? Vad allt ska man inte behöva fundera på, stackars mig som bara är en björn med mycket liten hjärna.

Eller ska jag stanna hemma idag och städa upp i den allmänna röran, renbädda och fixa så att det är fräscht här hemma istället? *Funderar*.

Nja. Jag börjar med att ta på mig kläderna så får vi se vart det barkar. Det klart, en dag till utan pengar betyder att jag inte heller kan köpa cigaretter och det är ju bra. Men å andra sidan så börjar snuset ta slut och då blir det olidligt, det vet jag. Nä detta var alldeles för krångligt för att jag ska reda ut det hela utan en kopp thé och lite kontemplation.

Mot köket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback