Hårbollar och ICA

Jo, idag får jag allt skärpa mig lite. Lägenheten ser ut som om en bomb hade briserat, i köket ligger det utspillt kaffe på bänken och jag själv går här och vantrivs. Jag vaknade i morse av att Chips, katten, stod och kräktes upp en hårboll bredvid min kudde. Sånt får en att piggna till rätt fort kan jag lova. Sen fortsatte hon av bara farten att kräkas lite på golvet med, liksom när hon ändå var igång.

Så det var bara att gå upp och göra det bästa av situationen. Som tur är så somnade jag ovanligt tidigt i går kväll så jag är relativt utsövd. Så därför ska jag ta en storstädning här i lägenheten idag. Det är sannerligen dags för det. Sen får jag väl även sätta mig på Gula faran och åka in till La Stada för att handla lite. I kylskåpet har jag för tillfället en halv gul lök, ketchup, senap och två alkoholfria öl. Det blir ingen mätt på. Så, eftersom jag har alla mina stackars småslantar på mitt ICA-kort så måste jag uppsöka ett stycke ICA-affär för att lösgöra slantarna.

Jag får nog åka rätt tidigt för det pratas om åska och regn under dagen och jag har ingen som helst lust att sitta och knattra mig fram på Gula faran medan blixtarna slår ner åt höger och vänster där jag far fram. Så, La Stada, städa och få ordning. Så ser dagens schema ut än så länge. Men känner jag mig själv rätt, vilket jag tror jag gör, så kan vad som helst få mig att ändra prioritering under dagen.

Men först ska jag dricka lite kaffe till och brottas med lusten att röka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback