I väntan på ett beslut från FK

Jag har lagt hela mitt liv på is i väntan på Försäkringskassans beslut angående min sjukersättning. Alla papper är inskickade men jag vet fortfarande inte hur de nya reglerna kommer påverka mig. Tanken är ju att alla ska jobba minsan. Men jag jag vet inte. Jag som inte ens pallar av min vardag, hur ska jag kunna jobba? Det är ju inte det att jag inte vill jobba. Det vore trevligt med något kul att göra, lite roliga arbetskamrater, en hel del mer pengar i plånboken.

På min förra blogg var det en dam som påpekade att jag inte borde få några pengar alls eftersom jag inte jobbade. Man tycker väl kanske så om man är född helt utan empati och logiskt tänkande. Men problemet är väl snarare att det vilmar av folk där ute i samhället som tycker att man är en jäkla parasit som inte arbetar och gör rätt för sig.

Tja, jag gjorde mitt allra bästa under 14 år och kämpade på trots min sjukdom. Läste på högskolan i tre år samtidigt som jag jobbade extra så mycket jag bara kunde. Men när krafterna väl tog slut så sjönk jag djupt och snabbt. Förfallet gick på någon månad bara. Till slut, det sista raset på bara några dagar.

Så, nu sitter jag och är orolig för min sjukpenning. Drar de in den så har jag ingen inkomst alls. Helt i linje med damen som skrev inlägget på min andra blogg.

Det är sånt som jag sitter och fundera på medan jag får ont i magen av oro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback