Mår inte alls bra

Nope. Detta är inte bra dagar. Jag tillbringar den mesta tiden i sängen och gömmer mig från livet så gott jag kan. Jag har fått en släng av paranoija och känner mig jagad av försäkringskassan, socialstryelsen, kronofogden och allt och andra som jagar mig för intyg och papper och personliga besök.

Så jag stänger av livet och ligger och läser och låtsas som om det regnar. Ute flyter varm och härlig dag på en efter en men jag finner ingen glädje i dem. När telefonen ringer hoppar jag högt och sedan stänger jag av den bums. Min generella ångest har ökat med. I natt vid 4 vaknade jag med en full panikattack som tog en timma innan den gav sig helt och hållet.

När jag väl gick upp vid 11 så mådde jag rätt så kass och givetvis fick jag en panikattack igen. Som på beställning. Men nu har jag fuskat och tagit en sömntablett för att komma ner lite i varv. Uscha, jag mår inte bra alls.

Men just nu är det lite lugnt i själen efter den där sömntabletten. Jag måste:
  1. städa lägenheten, den börjar sagga igen
  2. tanka mopeden
  3. åka till La Stada för att gå på apoteket eftersom de inte brukar ha min medicin här ute i viskafors
  4. plocka upp tvätten ur tvättkorgen
Så lite ska jag väl få gjort kan jag tro. Men det tar emot nått fasligt att ens sätta på kaffe. Hela kroppen skriker att jag ska gå till sovrummet och gömma mig därinne. En lite förklaring kan vara att mina ena mediciner är slut sedan några dagar men jag har inte kommit mig att åka till apoteket för att hämta dem. Passiv är väl ordet för vad jag blivit. Men jag finner god tröst i läsning. Just nu har jag börjat på min andra Mankell-bok så det är skönt att jag vet att kapasiteten finns i alla fall.

Nu ska jag försöka trycka ner nått att äta för jag har fått tillbaka mina problem att äta igen. Maten växer i munnen och jag får för mig att jag ska sätta i halsen. Det är bara sent på kvällen som jag kan äta, efter att jag tagit min sömnmedicin som jag kan äta för då blir jag lite avslappnad. Men då äter jag desto mer, jag kommer aldrig att gå ner i vikt om jag inte får ordning på det där med ätandet.

Men först ska jag ta en kopp svart rykande kaffe och en cigg innan jag sätter igång med mina projekt.

Kommentarer
Postat av: P

Kan du inte be Apoteket i V-fors beställa hem din medicin så slipper du åka tilll La Stada för att shoppa? Du, det här med tv:n, f´låt att det dragit ut på tiden.. på lördag ska vi till Varberg, kanske kan vi svänga förbi på morgonkvisten o lämna den?

2008-06-05 @ 09:19:36
Postat av: Wob

Jo jag ska göra så att jag är lite tidigare med mina mediciner så att de hinner beställa. Tv på lördag låter kanon. Väl värt att hoppa ur sängen tidigt :-) Man både tackar och bugar djupt :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback