Mår jag bättre tro?

Så skönt. Jag har än så länge inte fått någon panikattack idag, visserligen mullrar det i bröstet på mig mest hela tiden men det känns lite som om det vore lite lugnare i själen idag. Kanske, kanske kan jag titta på fotbollen i kväll. De senaste dagarna har jag ju inte klarat av att sitta upp utan har legat i sängen och lyssnat på tvn som står i vardagsrummet. Tvn som radio liksom.

Äta har jag inte klarat heller. Jag har för sjutton haft svårt att ens svälja min egen saliv så att äta har varit uteslutet. Men jag har druckit buljong så att jag fått i mig lite näring i alla fall. Röka, snusa eller dricka kaffe har inte varit aktuellt. Men nu känns det som sagt lite bättre. Inte bra men bättre och det är banne mig fan så mycket värt.

Så, jag hoppas att jag som sagt klarar att titta på matchen. Det har varit surt så surt att ligga i sängen och vrida sig i ångest medan man hört på dessa två fantastiska matcher som har gått de sista två dagarna. Som alla som läst lite i min blogg vet så håller jag nu givetvis på Ryssland, halvryss som jag är. Visst hade det varit tusen gånger bättre om det vore Sverige som spöade Holland i går men nu är det som det är och jag får göra det bästa av det hela.

Jag tror banne mig att jag ska försöka få i mig lite att äta idag med. Hungrig är jag så det skriker i magen men tanken på att tugga i sig mat och sedan svälja ner ned är lite skrämmande. Sjukt jag vet. Men så är jag inte frisk heller, trots vad en del tycks tro.

Nä. Lite thé tror jag att jag ska börja med. Lite för att kontrollköra systemet liksom. Man får börja med det lilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback