Min böld och jag

Ojojoj vilka äventyr vi varit på, min böld och jag. När jag skulle lägga mig för att sova i går kväll så dunkade det i min lilla böld jag har på skallen. Det gjorde vansinnigt ont så till slut så gick jag upp och stack hål på eländet med en nål. Ett tilltag som kanske verkar korkat men jag hade så väldigt ont i den där bullen som satt på knoppen min.

Resultatet väntade inte på sig. Ut vällde mängder med tjockt var. När jag säger mängder så menar jag verkligen mängder. Jag klämmde på bölden och det var som om det inte kunde ta slut. Men dunkandet och smärtan försvann i alla fall. Nu idag så är det lite ömt men det är det enda.

Förutom att leka doktor så har jag inte gjort speciellt mycket. Eller, snarare inget alls. Tittade på EM-finalen igår och såg Spanien köra över Tyskland. Sen har det inte blivit mer gjort. Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli färdigt så att man kan få lite fart på livet.

Utanför slår regnet mot fönsterrutorna. Det kan ingen tro att det är fint väder utlovat i dagarna. Men det är väl bara att ha lite tålamod kan jag tro.

Nä. Nu får kaffet bli färdigt så att jag och min lilla böld kan piggna till lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback