Mina kalsonger

Nu har jag nog gjort det fånigaste jag någonsin gjort. Glöm inte att jag är en person som lyckats uppnå närmast total perfektion i att göra bort sig eller göra dumma saker. Men frågan är om inte detta slår allt.

Jag prenumererar på kalsonger. Idag när posten kom så ramlade det ner ett paket bland alla räkningar och reklam. Kul, tänkte jag. Döm om min förvåning när jag öppnade paketet och ut ramlar ett par vita kalsonger. Det tog mig en bra stund att komma ihåg att jag gått på något sånt där erbjudande, ni vet, "endast 37kr och du kan avsluta ditt medlemskap när som helst bla bla bla". Det var ett tag sedan och det hade alldeles fallit mig ur minnet. Men nu stod jag likt förbaskat med ett par vita boxerkalsonger i storlek XXL.

Visst, de var trevliga och bekväma. Men herregud. Det var inte många veckor sedan jag satt i mitt eget kök och skrattade rått åt mina stora barns moders nya kille som prenumererar på strumpor. "Så jäkla dum du är", kläckte jag ur mig mellan skrattattackerna.

Så. Hur dum var han egentligen? Hur dum är jag? Nu gäller det att snabbt avbeställa nästa paket, annars får jag väl köpa en ny byrå så jag får plats med alla kalsonger som regnar ner genom brevinkastet. Jag som redan har ett gäng invanda kalsonger som liksom format sig efter min kropp. Hemtama kalsonger kan man säga. Inte behöver jag kalsonger i brevlådan.

Så jäkla dumt.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Känner igen mig i det där att beställa! Sen jag fick mina (enorma!) skulder hos kronofogden så kan man säga att jag blivit en dubbel "väskryckare" (jag menar ngr fler skulder hit eller dit spelar ingen som helst roll för mig, jag kommer aldrig bli skuldfri hursomhelst), dvs: jag går med på ett abbonemang, får hem första grejjen billigt och betalar....sen ramlar det in i MÅNADER trots att dom inte får betalt! Så, jag nappad på ett sånt om trosor. Tyckte trosorna såg lite manliga ut på bilden men jag tänkte att jaja, det är ju lite inne nu igen med rejälare trosor för kvinnor. När dom så damp ner i brevlådan och jag prova så kände jag att "men nää, ÄR det här verkligen trosor?!"....titta på paketet, jo trosor. Tills jag långt senare såg en yttepytteliten text att det nånstans stod Herr hahaha. Resten av dom oöppnade "trosorna" fick brorsan som tyckte dom var bra, dom jag använt slängde jag snabbt som faan med rodnande kinder och ett heligt löfte om att AAAAALDRIG berätta det här för någon LOL


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback