Nä nu jävlar

Gaaah. Som om det inte räcker med ångest upp över öronen. Nu har jag blivit förkyld med. Igen. För tusende gången de senaste åren. Det kliar och värker i halsen, huvudet känns som om det är en enda stor värk och som kronan på verket så har jag fått ögoninflammation. Det är grusigt och eländigt i ögonen och när jag blundat en stund så klibbar ögonlocken igen så att jag inte kan öppna ögonen utan att pilla bort kletskropan med fingrarna.

Tanken var ju att jag skulle till apoteket för att hämta mina sömntabletter men det går ju inte heller. Jag har ju inga pengar ju. Det betyder att jag måste in till La Stada Borås för att låna pengar av tant mamma innan jag kan gå till apoteket. Fasen, det är inte mycket som funkar just nu.

Men, inget ont som inte har något gott med sig. Ute regnar det ju bara ändå så jag kan lika bra mysa ner mig i sängen med en bok och en kopp varmt thé bredvid mig. Röka går ju inte eftersom jag inte har några cigaretter och det kan vara ett lyckokast. Nu kanske jag lyckas sluta röka och då är det värt en liten förkylning minsann.

Så. För att summera läget så är det långt från hopplöst. Lite motigt, visst. Men helt ok. Det får man banne mig vara nöjd med i dessa dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback