Problemet med att äta

Sådär ja. Då har jag städat på det där miljögoda sättet, nämligen har jag ställt upp alla fönster och balkongdörren så att alla dammråttor flyger iväg ut genom fönstret eller i alla fall under möblerna så att jag slipper se dem.

Egentligne borde jag dammsuga och lite sånt men det orkar jag bara inte med. Jag har fullt upp bara med att hålla mig lugn och fin och inte dras med i den svaga antydan till ångest som jag känner hela tiden.

Jag tror jag ska ställa livet på standby-läge och bara lägga mig och läsa lite. Men först måste jag nog äta. Har inte ätit sedan i lördags så det kanske är på sin plats att göra det nu. Jag har ju alla saker jag behvöer för Tacos så varför inte ställa sig att steka upp lite köttfärs och njuta av maten en stund. Jag ska göra ett försök att äta lite i alla fall. Men det är svårt att äta när jag mår såhår eftersom jag hela tiden får för mig att jag ska sätta i halsen, så jag tuggar och tuggar och tuggar lite till, sen måste jag svälja maten med lite vatten för säkerhetsskull.
 
Men, det är väl bara att försöka. Jag vet ju att jag mår bättre om jag fått i mig lite mat och inte bara går hela dagen utan mat för att sedan äta enorma mängder när jag fått i mig mina sömntabletter så att jag är lagom avslappnad för att äta. Som sagt, jag åt senast i lördags så det är dags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback